Fiffigt - Hälsofoderbutiken
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Fiffigt

Tack vare en ständig dialog med mina stamkunder får jag information om vad som fungerar bra, och vad som fungerar mindre bra. Allt detta gör att jag kan förnya och förbättra mitt sortiment.

Jag gör aldrig avkall på kvaliteten, dock, och föredrar lokalt producerade produkter. Giftfria material och säljer inget som kan vara skadligt eller kan skada våra djur.

 

koppel och selar

Här finns ett fullt sortiment av halsband, koppel och selar. Allt från redigt läder till matchade chica set gjorda av återvunnet material. VGW-selar och Metizo-selar som hjälper om du har en hund som drar mycket, flexikoppel om du har en hund som fungerar med sådant. Koppel finns från längder city till 3,5 meter. Även spårlinor från 10 meter och uppåt. Jag säljer inte koppel, halsband och selar som kan skada och har följaktligen  INTE  stackel , helstryp eller nosgrimma.

 

leksaker

Sortimentet innehåller leksaker för bus, kamp, aktivitet. Och kommer från bland andra Nina Ottosson, Trixie, Fluff & Tuff ,Kong och Starmark. Finns även plysch med innehåll och utan.

 

kläder

Praktiska kläder som fungerar i vått och torrt. Hurtta , Limex , Dogman och många flera märken.

 

godis

Här finns godis fritt från  kemiska konserveringmedel  , socker och färgämnen. Har från Pommys nästan hela sortimentet.  krav märkt. Och finns det väljer jag svensktillverkat. Jag har INGET godis från Kina.

 

tuggben, ben

Precis som när det gäller hundmaten är jag väldigt noggrann när jag väljer ben och tuggben. Jag har ett mycket stort sortiment av färska ben, som hjortnackar, kalvnackar, märgben, lammnacke, lammrevben. Torkat skinn från Pommy´s och älghudsben från Finland , Rauh .

 

burar

Burar och väskor finns i många olika storlekar, går lätt att rengöra och är stabila, enkla att bära. Bilden visar en kanon bra bur som inte skaver på sidan av vårat ben när man bär den.

 

bäddar

När jag väljer bäddar och små hus till våra katter och hundar är det hållbart och tvättbart som gäller. De ska klara av att bli lortiga och tvättas, många gånger. Allt detta också ett bra pris.

 

strö, sand, låda

Vi har flera olika märken att välja bland, genomgående är att de är fria från giftiga ämnen, bland annat  Majssand från Majstor och PeeWee-strö. Vi har tagit in kattsand som är tillverkad av krossad majs, den är klumpbildande och spolbar. Biologiskt nedbrytbar. Vi har även sand av ärtfiber. Förpackningsstorlekar från tre kilo.

Här finns färskfoder och torrfoder, riktiga ben, tuggben och godis, leksaker, koppel,
selar och halsband. Och ett stort utbud kosttillskott, salvor och schampo.

Välkomna!